Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.07.2016 01:23 - Той
Автор: yoanna98 Категория: Други   
Прочетен: 484 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Той е един лъчезарен и усмихнат човек. Често неразбран от другите, недооценен, но винаги себе си. Добър човек е, бори се за хората, които обича и цени. Учител-неговото призвание, обичащ работата си, учениците, помагащ винаги на всеки. Не обръща гръб на никого, търси и вижда доброто у хората. Винаги има усмивка на лицето си-искрена, сияеща. Понякога прикрива болката си с нея, но никога не я показва пред другите.
Помага на всеки, който се нуждае от него. Един изключителен оптимист, той бива неразбран и недооценен.
  Има принципи, от които не се отказва никога. Вярва в тях и не допуска мнението на някого да повлияе на решенията, които взима. Избягва конфликтите и винаги отвръща с добро на негативизма, който го заобикаля. 
  Искрен е и истински, но често хората не му вярват, доверяват се на слуховете за него. Смятат прекалената му доброта за лицемерие. Отношението на другите към него е несправедливо.
  Той върши добре работата си. Учениците обичат начина му на преподаване. Има желание да ги научи да мислят и да намират логика във всяко едно нещо. Успехите му са много. Много са и заслугите му, допринесли за издигане авторитета на гимназията. На много хора, обаче това не им харесва, защото завиждат. Те са алчни и безскрупулни, разпространяват интриги за него. По този начин се опитват да го сломят, да го пречупят и да го накарат да се предаде, да напусне работата си. Целта им е да подронят авторитета му, да направят успехите му незначителни. Той не се предаде нито веднъж на нападките на обществото. Получаваше подкрепа от малко хора, но се крепеше на нея и се бореше. Винаги с усмивка на лице. Не показа нито веднъж болката, която изпитваше дълбоко в душата си.
  От всякъде получаваше атаки, с които го сриваха психически, но той не се отказа и продължи напред, макар да бе уморен от всичката злоба срещу него. Не отвръщаше със зло на никого, а само се усмихваше, защото бе такъв. С добро сърце, силен и борбен.
  Това е той-учителят с добро сърце, борещ се, за да спаси това, което му доставя огромно удоволствие-да преподава. Въпреки цялото зло и интригите, той не измени на себе си. Остана с добро сърце, винаги усмихнат, винаги помагащ… 


Тагове:   учител,   той,   борба,   ученици,   интриги,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: yoanna98
Категория: Други
Прочетен: 87532
Постинги: 40
Коментари: 22
Гласове: 122
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930