Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.03.2016 17:02 - Любовта-единственото обяснение
Автор: yoanna98 Категория: Тя и той   
Прочетен: 1118 Коментари: 0 Гласове:
0



   Днес, в този прекрасен и слънчев следобед, реших да пиша отново за любовта! За емоциите, които поражда и имат ли значение парите и богатствата?

  Когато си тийнейджър мечтаеш да срещнеш „принца на бял кон”. Той да се появи изневиделица със своята прекрасна външност, да те обикне и да бъдете заедно. Това са само мечтите на девойките, които всъщност не знаят нищо за любовта. Мечтаят за нещо, което има само по филмите и в книгите, ако някой все още ги чете... Когато любовта нахлуе в живота им, те са изненадани, защото е много по-различно от представите им. Когато се влюбиш, за теб няма значение каква външност има той, а как се отнася с теб, дали те обича и иска да те направи щастлива.

  Малкото момиче осъзнава, че няма идеал за това какво трябва да бъде едно момче, за да се влюби в него. Достатъчно е само един поглед, едно докосване, една целувка, за да разбереш, че единствено и само любовта е важна. Няма значение дали има „бял кон”, дали кара хубава кола или има огромна къща.. Ако човек търси това, то това не е любов, а просто интерес-към богатство, власт, но не и към любов.

  Любовта е проста-обичаш и очакваш и ти да бъдеш обичан и когато това стане, то ти си най-щастливия човек на света. Щастието е в това да те обича, без да иска нищо в замяна, да се опитва всячески да те накара да се усмихнеш, когато ти е зле. Да те докосва и ти да изтръпваш само при мисълта, че той е до теб, че си в ръцете му, че докосва устните ти.. И тогава малкото момиче след като получи своето щастие разбира, че не е важно дали той има хубава кола, къща или е богат, дали изглежда прекрасно или не. Важното е да те прави щастлива и да знаеш, че някъде на земята има едно момче, чието сърце бие за теб, което мисли само за теб. Това е най-важното! И когато получиш това, тогава защо са ти проклетите богатства? Когато единственото богатство стои срещу теб и ти се усмихва... 



image


image



image




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: yoanna98
Категория: Други
Прочетен: 86477
Постинги: 40
Коментари: 22
Гласове: 122
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031