Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2016 13:51 - Любов
Автор: yoanna98 Категория: Тя и той   
Прочетен: 1366 Коментари: 0 Гласове:
2



    Стоеше сама в стаята, в която влизаха утринните лъчи на слънцето. Те озаряваха лицето ѝ докато тя бе вперила поглед навън и го очакваше с нетърпение. Изведнъж вратата се отвори и той се появи. Гледаше я с толкова много любов. Очите му блестяха и от срам, той дори не обели и думичка. Седна тихо до нея като я гледаше. Стаята започна да се пълни с роднини и това сякаш задушаваше двамата влюбени. Те излязоха навън и започнаха да се разхождат из улиците на селото, което бе толкова тихо и самотно... Разхождаха се за кратко, вплели ръцете си една в друга, с усмивки на лица и смеещи се очи. Най-накрая се видяха. Най-после бяха отново заедно. Един до друг...

    Прибраха се в къщата и тя легна и се сгуши в него. Чувстваше се като у дома си-спокойна, защитена, обичана. Лежеше в него, галеше лицето му, докосваше ръцете му. От предишното ѝ притеснение не бе останало нищо.. Сега беше спокойна и искаше просто времето да спре и да си останат все така прегърнати.

    Отидоха в другата стая, насаме.. Той я обсипа с прегръдки, целувки, милваше всяка част от кожата ѝ. Тя се чувстваше толкова добре, умората от изминалите дни изчезна и бе заместена от любов, обич, загриженост, топлота. Погледна очите му, а те бяха толкова красиви, кафяви, големи, излъчващи толкова много любов докато я гледаше... Искаше ѝ се да избяга от реалността и от онези километри, които ги разделяха..

    Те знаеха, че нямат много време и се насладиха максимално на часовете.. После той трябваше да тръгва и тя се почувства толкова зле. Искаше да го прегърне и повече никога да не го пусне.. За краткото време, в което се познаваха той ѝ бе огромна опора, макар и на километри разстояние. За любовта няма пречки, няма разстояния. Ако е истинска, тя остава в сърцата и душите на онези, които са успели да се докоснат до нея, да ѝ се насладят.

    Макар и за кратко, тя бе щастлива, че можеше да го докосне, да го целуне, да види очите му, да чуе сърцето му, да усети дъха му по кожата си.. Обичаше го, както не бе обичала никога до сега...





image



image           image







Тагове:   щастие,   среща,   любов,   трепет,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: yoanna98
Категория: Други
Прочетен: 86447
Постинги: 40
Коментари: 22
Гласове: 122
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031